• interieur koetshuys voor.jpg
  • koetshuys voorzijde.jpg
  • orangerie interieur.jpg
  • orangerie terras achter.jpg
  • orangerie terras andere hoek.jpg
  • vanuit orangerie naar buiten.jpg

Trouwlocatie Steenbergen

Uw huwelijksdag moet een dag zijn om nooit te vergeten. De locatie waar uw grote dag plaatsvindt speelt dan ook een heel belangrijke rol om een mooie herinnering te garanderen. Pannenkoekenboerderij De Uitwijk nabij Steenbergen en Bergen op Zoom is de perfecte trouwlocatie en heeft een ruime waaier aan mogelijkheden om uw feest vlekkeloos te laten verlopen.

Pannenkoekenboerderij De Uitwijk biedt u een prachtige trouwlocatie in De Heen een rustig dorpje even buiten Steenbergen en vlakbij Bergen op Zoom. Ons restaurant is gesitueerd in een 18e eeuwse monumentale herenboerderij met een oranjerie en een terras op de binnenplaats. De Uitwijk, gelegen tussen Steenbergen en Bergen op Zoom illustreert dit met glans. De omgeving is er prachtig en u kunt er genieten van het rustige Brabantse karakter die de streek uitademt.

Onontbeerlijk op een trouwfeest is natuurlijk een overheerlijk menu.
Met pannenkoekenboerderij De Uitwijk, gelegen in de gemeente Steenbergen in de omgeving van Bergen op Zoom, als trouwlocatie spreekt het natuurlijk voor zich dat pannenkoeken hier de specialiteit zijn. Meer dan 120 verschillende varianten kan men u hier voorschotelen. Maar U heeft ook keuze uit een uitgebreid diner, diverse buffetten, zoals een grillbuffet, koud/warm buffet, een tapasbuffet, high tea, meer dan 120 soorten pannenkoeken, sandwiches, desserts en nog veel meer. Kortom; wij kunnen aan al uw wensen voldoen.

Als iedereen moe en voldaan is van het feest, kan een goede nachtrust wonderen doen. Ook hier kan De Uitwijk in voorzien. Op deze trouwlocatie in De Heen, gelegen tussen Steenbergen en Bergen op Zoom, kunt u tevens de nacht doorbrengen.
De Uitwijk beschikt over een camping waar u een trekkershut, kampeerplaats of een chalet kunt huren. Zo kan iedereen ten volle van het feest genieten zonder nog aan de rit naar huis te hoeven denken.

Verder zijn er nog andere dingen die u kunt beleven bij De Uitwijk. Zo hoeft u uw bezoek aan de streek niet te beperken tot de trouwlocatie, maar kan u Steenbergen of Bergen op Zoom en omgeving verkennen met de fiets of de kano's die bij De Uitwijk te huur zijn.. Er zijn veel verschillende soorten arrangementen welke uw bruilof tot een onvergetelijke dag maken.

De Uitwijk, gelegen in de gemeente Steenbergen in de omgeving van Bergen op Zoom, is er natuurlijk niet alleen als trouwlocatie om uw bruiloft te verzorgen. Verjaardagen, receptie, familiefeest, barbecues, bedrijfsfeesten,… voor elke gelegenheid bent u hier aan het juiste adres en wordt het gegarandeerd een succes. Zelfs een kanotocht kan hier geregeld worden waarna een deugddoende maaltijd u weer volledig op krachten brengt.

Graag nodigen wij u uit om alle mogelijkheden te bespreken.

We hebben uw interesse gewekt?  Indien u een reservering wilt maken kunt u dit mailen naar ons.
Ook kunt u ons mailen als u nog wat vragen heeft, we zullen deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar.

Met vriendelijke groet,
Familie van Nieuwenhuyzen en medewerkers

Belangrijke info:
Rabobank Steenbergen 1369.27.629
BTW nr: NL 810257531 B01 KvK:20104085

Dorpsweg 136, 4655AH, De Heen
Tel: 0167-560000
Fax:0167-560010
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Weersverwachting