• interieur koetshuys voor.jpg
  • koetshuys voorzijde.jpg
  • orangerie interieur.jpg
  • orangerie terras achter.jpg
  • orangerie terras andere hoek.jpg
  • vanuit orangerie naar buiten.jpg

Familiefeest Brabant

U kent het wel: de jaarlijks vaste samenkomsten met de hele familie. Voor de één een feest, voor de ander een verplichting. Om ervoor te zorgen dat deze laatste hun mening herzien, kunt u voor uw familie een speciale feestlocatie regelen om het feest te geven. Stel, uw hele familie woont in regio Steenbergen of Bergen op Zoom in Brabant en daar vindt het familiefeest ook plaats, dan is pannenkoekenboerderij De Uitwijk dé geschikte plek om uw feest te houden.

U vindt Pannenkoekenboerderij De Uitwijk terug in De Heen nabij Steenbergen en Bergen op Zoom in het rustige Brabant, zodat uw familiefeest ook die rustige sfeer krijgt en iedereen gezellig een lekker hapje kan eten. De naam Pannenkoekenboerderij maakt het al duidelijk: pannenkoeken zijn hier dé specialiteit. Bij De Uitwijk serveren ze maar liefst meer dan honderd verschillende pannenkoeken, van zoet tot hartig. Maar U heeft ook keuze uit een uitgebreid diner, diverse buffetten, zoals een grillbuffet, koud/warm buffet, een tapasbuffet, high tea, meer dan 120 soorten pannenkoeken, sandwiches, desserts en nog veel meer. Kortom; wij kunnen aan al uw wensen voldoen.

Na de lekkere maaltijd kunnen alle genodigden van het familiefeest, Brabant gaan verkennen, want Pannenkoekenboerderij De Uitwijk biedt u ook verschillende arrangementen voor fietsverhuur aan. Volgt u liever de Brabantse stroom, dan kunt u zelfs een kano huren. Zij die er maar niet genoeg van kunnen krijgen, kunnen zelfs nog een dagje langer ter plekke blijven. De Uitwijk beschikt over een camping waar u een trekkershut, kampeerplaats of een chalet kunt huren. Zo kan iedereen ten volle van het feest genieten zonder nog aan de rit naar huis te hoeven denken.

De ideale plek voor uw familiefeest in Brabant is dus ongetwijfeld Pannenkoekenboerderij De Uitwijk. Een leuke, gezellige feestzaal en sfeer, lekker en gevarieerd eten en een heleboel ontspannende activiteiten rondom. Zoals een kinderboerderijtje, speeltuintje, minigolf en een jeu de boules baan.

De Uitwijk, gelegen in de gemeente Steenbergen in de omgeving van Bergen op Zoom, is er natuurlijk niet alleen om uw familiefeest te verzorgen. Verjaardagen, recepties, bruiloften, barbecues, bedrijfsfeesten,… voor elke gelegenheid bent u hier aan het juiste adres en wordt het gegarandeerd een succes. Zelfs een kanotocht kan hier geregeld worden waarna een deugddoende maaltijd u weer volledig op krachten brengt.

Graag nodigen wij u uit om alle mogelijkheden te bespreken.

We hebben uw interesse gewekt?  Indien u een reservering wilt maken kunt u dit mailen naar ons.
Ook kunt u ons mailen als u nog wat vragen heeft, we zullen deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar.

Met vriendelijke groet,
Familie van Nieuwenhuyzen en medewerkers

Belangrijke info:
Rabobank Steenbergen 1369.27.629
BTW nr: NL 810257531 B01 KvK:20104085

Dorpsweg 136, 4655AH, De Heen
Tel: 0167-560000
Fax:0167-560010
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Weersverwachting